Το Οινοποιείο

Οινοποιία Λεπενιώτη

Η αγάπη για τον οίνο και ο σεβασμός για την τέχνη της οινοποίησης οδήγησαν την οικογένεια Λεπενιώτη να δημιουργήσει ένα από τα πρώτα οινοποιεία στην ευρύτερη περιοχή της Βοιωτίας. Η Οινοποιία Λεπενιώτη βρίσκεται και λειτουργεί στην Άκρη Βοιωτίας από το 1945 και προσφέρει οίνους εξαιρετικής ποιότητας για πάνω από μισό αιώνα.

Η Φιλοσοφία μας

Βασικές αρχές της φιλοσοφίας μας είναι η έμφαση στην ποιότητα, ο σεβασμός στον καταναλωτή και η δημιουργία νέων προϊόντων σύμφωνα με τις τάσεις και τις απαιτήσεις της αγοράς.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η σπουδαία πρώτη ύλη είναι ο ακρογωνιαίος λίθος ενός σπουδαίου προϊόντος. Κύριο μέλημα μας είναι η προμήθεια τέτοιων πρώτων υλών ώστε να διασφαλίσουμε την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και την ασφάλεια του τελικού καταναλωτή

Ο πελάτης έρχεται πάντα πρώτος και ως εκ τούτου, κύριο μέλημα μας είναι να υλοποιούμε τις συμφωνίες μας στο έπακρον έχοντας σαν γνώμονα την ικανοποίηση των απαιτήσεων και των προσδοκιών του πελάτη.

Ποιοί Είμαστε

Η Ομάδα

Σπύρος Λεπενιώτης Οινοποιός - Ιδιοκτήτης της Επιχείρησης

Ο Σπύρος Λεπενιώτης είναι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας. Έχει σπουδάσει Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων και από το 2006 ακολουθεί την παράδοση της οικογενειακής επιχείρησης, παντρεύοντας την παράδοση με την εξέλιξη.

Γεωργία Λεπενιώτη Διευθυντής Δημιουργικού τμήματος - Μάρκετινγκ και Λειτουργειών

Η Γεωργία Λεπενιώτη έχει σπουδάσει Πολιτισμική Τεχνολογία & Επικοινωνία και από το 2012 ακολουθεί και αυτή την οικογενειακή παράδοση, αναλαμβάνοντας τη διοίκηση λειτουργιών, το μάρκετινγκ αλλά και δημιουργικό τμήμα του οινοποιείου.

Κωνσταντίνος Λυρώνης Διευθυντής Πωλήσεων - Προώθησης και Δημοσίων Σχέσεων

Ο Κωνσταντίνος Λυρώνης έχει σπουδάσει Μηχανικός Ορυκτών Πόρων στο Πολυτεχνείο της Κρήτης και από το 2006 μπαίνει στην οικογενειακή επιχείρηση εξελίσσοντας μια φιλία χρόνων με τον Σπύρο Λεπενιώτη σε μια αρμονική εμπορική συνεργασία.